donderdag 7 oktober 2010

Poezenstofje

Ook hier een poezenbuit!

Het hele verhaal en de anekdotes kan je bij Miss Patee lezen. Het is een beetje stom om hier letterlijk hetzelfde te gaan herhalen.
Maar ik wil wel nog enkele aanvullingen maken :

Toen we die man in zijn porsche bijna voorbij gingen steken reed ik niet sneller dan de gereglementeerde snelheid! Het was gewoon een trage porsche! Om die man zijn ego te sparen heb ik dan ook maar even snelheid geminderd.

We zagen ook Koen Wauters in zijn exclusieve auto voorbijrijden. Die stak ons vlotjes voorbij. Koentje was té snel voor ons! Daar konden we niet voorbij! :-)

Het was inderdaad een halve blogmeet vandaag: eerst bij Julijah al vijf bloggers in de winkel en na de middag bij Fragile. Doordat ik als een leeuwin bij het poezenstofje stond te waken heb ik niet echt de kans genomen om de andere bloggers aan te spreken ... sorry daarvoor. Het voelt nu al als een gemiste kans. Maar we hebben wél allemaal ons stofje hè! Meisjesmama, ik had helemaal niet door dat jij meisjesmama was ... hoop dat je nog voldoende stof hebt ...

3 opmerkingen:

  1. Ohhh mag ik volgende keer ook mee en Koen zien? :) Je hebt toch wel gezwaaid?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, zijn jullie er ook geweest bij Fragile? Het was inderdaad VERSCHRIKKELIJK! We waren er tegen 13u15. Alle stofkes met motieven waren ingepalmd.. Ben uiteindelijk met 1 effen linnen stofke in de rij gaan wachten en dankzij geroep 'geef die rol maar hier!' toch aan nog 4 tricot lapkes geraakt.. waarvan er 1 wonderwel mooi bij het linnen stofke paste.. Helaas geen poezenstofke gezien :-(

    BeantwoordenVerwijderen