dinsdag 15 februari 2011

Secret valentine!


Een geweldig initiatief van het Leuvens Stiksel! Iedereen van het Leuvens Stiksel kreeg de kans om zich in te schrijven voor de Secret Valentine. We vulden allemaal -secret trekking kregen we een naam toegestuurd waarvoor we een kleine valentijnsattentie zouden maken. Het was al heel interessant om de vragenlijsten van iedereen te kunnen lezen, zo kwamen we al wat meer te weten over die vele medestikseltjes. Spijtig genoeg kon ik gisteren omwille van ziekte niet bij zijn op het Leuvens Stiksel, het was er ongetwijfeld weer een gezellige avond!

Mijn cadeautje werd gelukkig gisterenavond, na het Stiksel, nog aan huis geleverd. Dank u wel mama en Tinne! Zo werd mijn en ook hun nieuwsgierigheid niet te lang op de proef gesteld.

Ik kreeg echt een supergeweldig cadeautje van Luce! Ook de kindjes vonden het hier heel mooi. Lena zag er al direct een hulpmiddel in om het boekje van haar Loco op zijn plaats te houden.


En ja in die richting moet je het zoeken! Dit zijn gewichtjes om je patroonpapier op zijn plaats te houden als je patronen overneemt. Luce, dit stond echt op mijn verlanglijstje om zelf eens te maken en ik ga ze echt superveel gebruiken!


Nu moet ik mijn eigen pakje hier nog de deur uitkrijgen ...
Met een zieke dochter, daarna zelf ziek geworden... is mijn planning hier hopeloos in het honderd gelopen. Ik zou vandaag mijn pakje in de bus gaan steken, want mijn secret valentine woont hier maar enkele kilometers verder ... maar vandaag zit ik hier met een nieuwe zieke, dus weer gebonden aan huis.


Maar het pakje ligt klaar en ik moet en zal het vandaag nog in de bus gaan steken !Oef, het is gelukt! :-)

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk en practisch kado! Je gaat er vast veel plezier aan beleven.Alleen niet op de tenen laten vallen, hé!Leuk ook dat een stofje van mij weer op de goede plaats terecht kwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh geweldig origineel van Luce (maar nu moet ik op zoek naar een nieuwe swapcadeau) :-)

    BeantwoordenVerwijderen