donderdag 10 maart 2011

Poezenkleedje bis


Het vorige poezenkleedje was een succes. Zo'n succes er hier elke keer dat Lena haar kleedje aandeed tranen vloeiden ... van Mirte. Ze was enkel te troosten met de belofte dat ik voor haar ook nog een kleedje zou maken.

Het moest wel een ander modelletje worden, want ik kleed de zusjes niet graag identiek; eenzelfde stofje kan wel maar dan niet hetzelfde modelletje. Dit kleedje is het polomodelletje uit de Knippie 6/2010 met een paar aanpassingen naar eigen goesting.

En zo maakte ik, in de schaarse vrije momentjes tussen het verpleegstertje spelen ( drie weken zieken in huis) door een tweede poezenkleed.

De knoopsgaten hebben me naar goede gewoonte weer doen zweten; ik ben rijp voor de knoopsgatenpsychiatrie. Meer wil ik daar niet over kwijt.


Maar als ik dan deze twee fiere poezenmadammen zie is het al dat gepuf en ge*** heel snel vergeten.

Ook het poezenstofje was een succes en was erg gegeerd. An vatte de koe bij de horens en stelde een stoffenruil voor met dit stofje. Dat stofje ligt hier nu in de wachtrij en ik ga er nét een halterjurkje voor de zomer uitkrijgen; althans dat hoop ik. Wat An deed met het poezenstofje zie je hier. Heel mooi!

Ik vond het een leuke ruil; heb ondertussen ook al eens mijn kans gewaagd met een stofje dat ik ergens zag verschijnen, maar viste naast het net! Volgende keer beter! Wie niet waagt niet wint!

6 opmerkingen:

 1. Zo leuk. Nu zal ze wel blij zijn dat ze ook zo'n kleedje in die stof heeft. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle kindertjes zijn toch zot van dat stofke he.
  Heel tof jurkje. En knap...ik heb schrik van dat modelleke: knoopsgaten in tricot...brbrbrbr.

  En slim zeg van die stoffenruil!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo samen en niets is toffer dan naaien voor enthousiast publiek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Die polosluiting is echt tof. En leuk dat je een linkje hebt gezet naar mijn pagina. Bedankt! Ik kijk al uit naar je halterjurkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel heel tof! En idd, knoopsgaten in tricot, brrr, het ligt ook op mij te wachten :).

  BeantwoordenVerwijderen