maandag 20 februari 2012

Kinderwagen

VOOR


NA


Na twee winterkindjes wilde ik de kinderwagen graag veranderen en wat opfrissen.

Ik ben hier echt serieus op de rem moeten gaan staan, want in eerste instantie wilde ik echt de volledige kinderwagen ontmantelen en buiten- én binnenstof veranderen. Ik hoor u al denken, " waar haalt ze het? ", maar ik had u eerder al gewaarschuwd voor de impact van de zwangerschapshormonen. Maar ik moest uiteindelijk toch onder ogen zien dat dat er echt over zou zijn ... dat ging mijn petje toch wat te boven. Ik schrijf dat hier even in één zinnetje, maar het heeft toch wel even geduurd voor ik daar echt van overtuigd was ... Moest het nu niet zo moeilijk zijn dan ... :-)

Uiteindelijk ben ik nu toch tevreden met deze versie. Nog een kleurig parasolletje erbij en misschien toch nog een bijpassende luiertas maken ...

En nu op naar de maxi cosi! :-)

15 opmerkingen:

 1. amai, ferm... nu ziet 'ie er inderdaad veel beter en frisser uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw! Hij is superschoon geworden! En ja, de buitenkant ook nog, dat zou er los over geweest zijn, dus ik ben blij voor u dat ge op de rem zijt gaan staan ;-). Dat appelstofje is echt heel mooi en vrolijk. Kan niet anders dan dat daar een zeer gelukkig kindje in gaat slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan, Liesbeth! Moet nogal een puzzeltje geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en nu was ik wel degene die haar heeft proberen tegen te houden ipv uit te dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan! Meer heeft dat niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wohow...die hormonen zijn niet te onderschatten zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. smelt! ik heb hier een herfst en een winter kindje en bij mijn weten komt er geen derde, maar als ik zoiets zie... smelt smelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach Lila, je moet het inderdaad zo zien: nu heb je nog wat tijd voor andere leuke spulletjes voor dat kleine baby'tje! Dit ziet er trouwens al super leuk uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kinderwagen is voor de kleindochter van de nieuwsgierige opa die tevergeefs hoopt om via deze weg een naam los te krijgen ... helaas:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had graag willen zien hoe je dat voor elkaar had willen boxen! Ik heb pas het plan van tafel geveegd om de fietskar van een nieuwe hoes te voorzien :P! Wel een goed idee de kinderwagen opnieuw te bekleden! Ik heb er nooit aan gedacht maar zou hier ook wel een goed plan zijn! Ik vrees echter dat mijn dochter er niet lang meer in gaat liggen dus ik begin er nu maar niet aan! Geniet van je zwangerschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amaai Liesbeth,

  Die kleine meid van jullie heeft nogal een geluk met zo'n handige mama! Het is een zeer mooie en vrolijke kinderwagen geworden! En ook hier zijn we ( misschien wel net iets minder als de opa) zeer nieuwsgierig naar jullie nieuwe kleine spruit!

  groetjes Elke

  BeantwoordenVerwijderen