donderdag 16 februari 2012

Stillekes

Het is hier maar stillekes de laatste tijd ... Ik kom er maar niet toe om te bloggen. Projectjes genoeg onder de naaimachine en in mijn hoofd, maar nog niet allemaal voor publicatie vatbaar. U zal even geduld moeten hebben.

Om al een tipje van de sluier te lichten wil ik u al vertellen dat ik aan een ambitieus doopsuikerproject bezig ben. Het is nu de derde keer dat ik doopsuiker maak voor onze dochters (ja u leest het goed, het word een derde meisje) en er moet precies elke keer meer en meer werk inkruipen. Tel daar dan nog een vriendin Tinne bij die ipv je wat af te remmen, volledig meegaat in je perfectionisme en er nog een schep bovenop doet en dan ben je vertrokken ... Voor een héél tijdje !
Alleen het mooiste is goed genoeg...

De zwangerschapshormonen doen me een soort grootheidswaanzin krijgen ... Neen, ik ben nog lang niet bezig met kleedjes maken, in mijn hoofd zitten alleen grote projecten zoals een maxicosibekleding, de kinderwagen oppimpen, relax,... En als ik me afvraag of het wel haalbaar is, dat werkt precies enkel maar als een rode lap op een stier, dan ben ik nog meer vastberaden om het te proberen. We zullen zien wat er lukt en welke ambities ik uiteindelijk toch zal moeten laten varen !

Feit is, dat dit dus zeker mijn laatste zwangerschap zal moeten zijn (wat zo is, maar in mijn hart kan ik me daar nog niet helemaal definitief bij neerleggen, ik geniet teveel van het zwanger zijn) want waar zou dat anders eindigen moest er ooit nog een vierde komen...

Afin, we zullen eerst dit meisje al eens gezond op de wereld zetten. Nog twaalf weken te gaan ...

5 opmerkingen:

 1. 12 weken al maar nimeer? Dat lijkt zo snel te gaan. Als ik had geweten dat manlief na 2 kinderen ging terugkrabbelen wat betreft een derde, dan had ik me ook helemaal laten gaan, maar helaas, nu bloed mijn moederhart waar nog plaats is voor een mooi beebje, en dito creaties...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mama saartje: hier zijn we ook een tijd heel gelukkig geweest met twee kinderen, maar toen begon het toch terug te kriebelen voor een derde. Er is dus nog hoop voor jou ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. och laat u m es helemaal gaan! voordeel is dat je nu kan zeggen dat dat allemaal de schuld is van die hormonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nochtans voor een vierde ook geweldige ideeën, mocht je daar aan twijfelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben al weer zeer benieuwd naar de naar alle waarschijnlijkheid weer prachtige creaties!!! Tot zondag.

  groetjes Elke

  BeantwoordenVerwijderen