donderdag 18 juli 2013

Zomergoed

Als je mijn blog bekijkt lijkt het alsof er hier niet veel meer genaaid wordt ...

Mijn lieve Fien is nogal een actief, ondernemend dametje dat overdag heel wat minder slaapt dan haar zusjes indertijd. Laten we zeggen dat ze me goed bezig houdt! Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van de vele kwali-tijd die ik met haar kan doorbrengen.

Maar dutjes probeer ik dus zo efficiënt mogelijk te gebruiken, liefst om te naaien natuurlijk ... (ja ik weet dat dat ook het ideale moment is om te poetsen, ed ...)

En daardoor heb ik het gevoel dat ik bijna nooit meer kan naaien- als in : een aantal uren uittrekken voor jezelf en doorwerken aan een kledingstuk. Maar eigenlijk ben ik dus wel voortdurend aan het naaien: in mijn hoofd en in stukskes, als Fien slaapt en het huishouden niet in zo'n erge staat is dat ik er schuldgevoelens van krijg als ik begin te naaien.

Als ik er nu op terugkijk ben ik er de laatste maanden toch in geslaagd om heel wat bij mekaar te naaien en dat wil ik hier nu even op een rijtje zetten.Note to myself: als ik nog eens het gevoel heb dat ik niet aan naaien toekom ga ik hier komen kijken en vaststellen dat het allemaal nog wel goed meevalt!


6 opmerkingen:

 1. alles is superschoon, maar van dat kruippakje ben ik wel superfan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is toch al een flinke collectie zeg! Fan van de strandmeisjes en het perenstofje. Vanwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het strandstofje komt uit de shop van Bora (www.boraillustraties.nl, maar het is daar nu uitverkocht. Het perenstofje kocht ik twee jaar geleden toen ik in Malmö ging shoppen bij stoff och stil.

   Verwijderen
 3. Wauw ! Mijn vingers jeuken bij al dat moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat veel!! En zo leuk en vrolijk allemaal! Het perenstofjesjurkje met geel afgezet, dat is mijn favoriet, zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen