woensdag 30 juni 2010

Paarden en dino's ...

En Milan is dus gek van dino's ...

Ik zag deze speelmat rond de feestdagen verschijnen bij tante Hilde en ik had al onmiddellijk zin om er zo eens eentje te maken. Alleen de aanleiding ontbrak ... wij leven immers in een meisjesfamilie waar geen dino's voorkomen ...

Toen ik dus hoorde dat Milan er gek van is ging er onmiddellijk een lichtje branden. Ik zou zo'n vulkaan maken voor hem.

Ik moet zeggen dat het wennen was om eens niet met felle kleurtjes en drukke prints te werken. De stofjes heb ik gerecupereerd uit gordijnstalen die ik eens gekregen heb. En ik moet tante Hilde gelijk geven (natuurlijk, hoe kan het ook anders): de vulkaan is niet groot genoeg om de dino's in op te bergen. Daar heb ik nog een klein zakje voor gemaakt.

Het was gisteren nog flink doorwerken om alles af te krijgen. Maar Lena was enorm enthousiast. Ze vertrok met een hele berg pakjes, die ze persé alleen wilde dragen.

En Milan en Tristan ?

Die kregen elk 15 pakjes, in totaal dus wel 30 en zijn niet verdergeraakt dan het cadeaupapier ... dus ze hebben hun pakje eigenlijk nog niet opengemaakt ...
Ik hoop dat ze aangenaam verrast zullen zijn als ze morgen of overmorgen eens de tijd nemen om hun pakjes verder te bekijken.

Gelukkig heb ik al eerder (met scha en schande )geleerd om mijn voldoening niet te laten afhangen van de eerste reactie van diegene voor wie ik iets maak. Maar dat is een ander verhaal... Je moet er voor jezelf voldoening uithalen om iets te maken en dat niet enkel laten afhangen van de reactie van een ander.

En na deze wijze woorden wens ik u nog een fijne avond toe.

6 opmerkingen:

 1. Zo is dat! wat een wijze woorden! maar ik ben er zeker van dat de jongens de kado geweldig gaan vinden! Supertof, alletwee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat leuk! (ik zal hier dan maar meteen 'n positieve reactie zetten :-)) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar mijn reactie is een-en-al "wow" en "wauw" en "mooi"! En ik zit echt te wachten tot Stig ook de dino-leeftijd bereikt heeft want ik wil ook ooit zo'n mat maken. Superleuke cadeaus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik wil ook best even applaudisseren in plaats van de 'krijgers' hoor! Want ik vind het heel veel oooh's en aaaah's waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor de complimentjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk!
  Hier ook een groot dinofan van 7!
  Geweldig idee....

  BeantwoordenVerwijderen