maandag 13 december 2010

Vosjes

Wegens technische problemen met het fototoestel, zijn er hier een heel aantal naaisels niet verschenen. Maar daar zal wel niemand van wakker liggen zeker! ;-)

Maar deze, daar ben ik toch fier op. Ik moest en zou het stofje hebben, het is een katoentje van Farbenmix, want ben er helemaal weg van. Heb er natuurlijk genoeg van gekocht, ah ja, dus er ligt nu nog een lap te wachten op een volgend projectje. (Begin al helemaal in Stikseltaal te schrijven: vroeger sprak ik nooit van "projectjes")


Dit hemdje komt uit de Knippie winter 2008, natuurlijk. Heb wel wat geknoeid, door de schuld van Knippie! Oorspronkelijk was er achteraan een split voorzien, maar ik ben meer voor een rits, dus die zette ik er dan maar in. Maar met de splitlengte die voorzien was was het onmogelijk om dat hemdje op een comfortabele manier aan te trekken. Dus heb ik, nadat het dus al helemaal in mekaar stond, er een nieuwe langere rits ingestoken. Door die eerste farce met de tekorte rits was Mirte al niet meer zo scheutig om dit hemdje aan te doen. Hopelijk zet ze zich daar snel over, want dragen zal ze het! :-)

2 opmerkingen:

  1. Mooi geworden. Ik hoop dat Mirte ook snel overtuigd is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag net dat stofje op Facebook en dacht hm, dit vind ik minder. Maar nu ik het zo zie: oooh, dit vind ik prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen