zondag 6 februari 2011

Handsfree lezen

Ik weet het, het klinkt raar zo begin februari ... maar dit weekend stond bij onze het laatste nieuwjaarsfeestje van het jaar gepland.

We trekken namen en iedereen voorziet een cadeautje voor iemand anders. Je raad het al, voor mij is het een sport om een leuk zelfgemaakt cadeautje te voorzien.

Het eerste cadeautje is voor een fervent boekenlezer. Ik wou dit jaar een zelfgemaakt cadeautje vinden dat met lezen te maken heeft. En zo kwam ik op idee om een boekenkussentje te maken :Bij dit kussentje hoort een boekenkaft die met velcro op het kussen bevestigd wordt en waar je je boek op kan vastmaken.
Zo kan je dus handsfree lezen.

7 opmerkingen:

 1. Allez jong, da's kweetniethoegoed gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @boomie: voor alle duidelijkheid: zo'n kussentjes zijn te koop in de winkel, heb het niet zelf bedacht, wel nagemaakt wat ik ooit al eens ergens gezien heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig! Dat zou nogal van pas komen in de keuken om kookboeken op te houden op de juiste pagina.

  En pssst... Bij ons is er 13 februari nog een kerstfeestje. Dat is al jaren zo laat, voornamelijk door de studenten in onze familie die bijna heel januari in de examens zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De ontvanger van het kado is er ook zeer blij mee, hij heeft het boekenkussen al volop in gebruik! Telkens ik bij mijn ouders thuis kom zit mijn pa met het boekenkussen op zijn schoot ;-)

  groetjes Elke

  BeantwoordenVerwijderen