vrijdag 25 november 2011

Kwaaaaak

Deze kikkertjes lagen al een tijdje geduldig in de kast te wachten. Maar nu hebben ze een bestemming: ze mogen een jonge dame blij gaan maken.

Ik zocht een manier om de print en kleur van de stof wat te breken: het is een zakje geworden in de vorm van een kroontje (dat had je hopelijk al wel gezien).
Dat zakje had heel wat voeten in de aarde: ik maakte eerst enkele versies in een katoenen stofje, maar dat kreukte verschrikkelijk. En het is niet de bedoeling dat je aan dit kleedje een half uur moet strijken om het zakje wat fatsoenlijk te krijgen na het wassen ... Als er strijkfans onder u zijn: ik heb een kreukstofje waar je je volledig op kan laten gaan !

Het werd dus een zakje in okerkleurige jeans, met aan de achterkant kreukkatoen (die je niet ziet!) om het niet te dik te maken.

De knopen, daar heb ik er een hele zak van liggen: ik heb me eens laten gaan aan een knopenverkoop op een rommelmarkt. Ze verkochten die knopen voor (bijna) géén geld en nu zit ik met een hele zak knopen ... gelukkig heb ik er nu toch al twee van gebruikt!

2 opmerkingen:

  1. super schoon! t stofke staat ook op mijn verlanglijstje! da meiske gaat super content zijn ;-) liefs, mimi xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi kleedje! ik vind die zak echt tof gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen