maandag 12 maart 2012

Snuggler


Na de maxi cosi en de kinderwagen houd ik het "zware" werk voor bekeken. (alhoewel dat ik nog niet helemaal overtuigd ben dat de relax geen nieuwe hoes nodig heeft...)
De tijd tikt immers genadeloos verder en ik ben nu al 32 weken ver. Reken daarbij dat ik al twee keer te vroeg bevallen ben ... soms zou ik de tijd even willen stil zetten om nog wat langer van deze zwangerschap te kunnen genieten.

De snuggler van Lotta Jansdotter stond al een tijdje op mijn verlangslijstje. Ik mocht haar patroontje gebruiken, van een licht verlengde versie omdat de originele naar het schijnt nogal snel te klein is. Na was getwijfel en getreuzel over de ideale binnenvoering, geen fleece aub in de zomer, koos ik voor een zachte nicky velours.

Dit is voorlopig (? ook nog niet helemaal van overtuigd :-) ) het laatste wat ik voor ons kleine zusje gemaakt heb. Ik heb nochtans al enkele nachten wakker gelegen van wat ik allemaal nog zou willen en kunnen maken. Maar ik mag niet vergeten dat ik ook nog twee grote dochters heb rondlopen en die zijn de laatste tijd op het vlak van zelfgemaakte kleren nogal verwaarloosd.
Dus mogen Lena en Mirte nu in het stoffenwinkeltje van mama stofjes komen kiezen voor zomerkleedjes.

Probeert u ook mee om de tijd wat trager te laten gaan?

3 opmerkingen:

  1. Een mooi stofje heb je ervoor gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan! En ja, na de geboorte van dat kleine zusje is er inderdaad ook nog tijd. Hier was het ook een strijd tegen de tijd. Maar nu ons klein Astortje een weekje oud is, begint het terug te kriebelen aan mijn vingers. De naaimachine zal niet lang meer onaangeroerd blijven. Véél succes met je laatste weekjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat gaat daar nogal ne vaart zeg! Ik zou ook wel willen dat de tijd wat trager gaat, dus ik probeer mee ;-).

    BeantwoordenVerwijderen