dinsdag 17 april 2012

Ikke doen

Ik deed nog eens even aan babyspul maken :

een parklegger, want de vorige was niet mooi genoeg meer ...

en enkele badcapes, want de vorige waren versleten en weggegooid in één van mijn gigantische opruimacties. Op zoek naar nieuwe in de winkel was ik geshockeerd hoeveel geld ze daarvoor durven vragen en toen kwam "ikke doen" weer naar boven. Dat kan ik zelf wel ... Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik er wel een beetje op gevloekt heb, het ging minder snel dan ik dacht ! Het knippen/snijden van het biais was al een gigantische klus; als je er zelf aan wil beginnen, houdt er dan rekening mee dat je biais breed genoeg moet zijn om de badstof mooi af te werken. Ik knipte stroken van 6cm om biais van te maken.


En dan tenslotte nog een foto van Lena, met haar springtouw én een nieuw rokje. (getrokken toen het nog nét iets warmer was dan nu) Om te bewijzen dat ze toch niet helemaal naast de boot valt qua naaisels. Ik voel alleen niet de behoefte om hier elk rokje te tonen.

Alles is hier dus klaar voor de komst van onze kleine meid.
Nu is het alleen nog maar wachten !

6 opmerkingen:

 1. Amai die badcapes! Knap gedaan zeg, ik zou dat niet zien zitten.
  Alvast een vlotte bevalling en een wolk van een baby toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik heb net een give away lopen voor zo'n badcape, dus als je er nog niet genoeg hebt kan je misschien een kansje wagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, welk baby'tje wil daar nu niet inliggen.En inderdaad, die badcapes kan je inderdaad zelf maken. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu mag ze echt wel komen, nog even en je begint aan zelfgemaakte luiers onder het motto : ikke doen.... . :-) Echt mooi zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg instant goesting om zelf ook badcapes te gaan naaien! Mooi gedaan, wat mag jullie 2e dochter zich welkom voelen in jullie gezinneke, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen