vrijdag 31 augustus 2012

De tijd vliegt

En toen waren we plots twee maanden verder ...

De vakantie is voorbij gevlogen. Al begon de zomer wat somber, we hebben toch veel zonnige dagen gehad: Fien heeft haar zomerbody uit het vorige bericht toch regelmatig aangehad.

Mijn kleine meid groeit flink, ze is een echt lachebekje, wat misschien ook wel wat in de hand gewerkt word door de grote zussen die voortdurend met haar willen spelen. Wat zal het hier stil zijn volgende week, als ze terug naar school gaan.

Kleine kindje worden groot, dat hoort zo, ik weet het. Fien gaat niet lang meer in haar kinderwagen passen... Met spijt in het hart voel ik het al een paar weken aankomen ... We proberen het te rekken (de tijd in de kinderwagen, niet het kind :-) ) en een doekje voor het bloeden is in de maak ...Het pakje dat Fien op deze foto aanheeft heb ik zelf gebreid. Toen ik de zomerknippie kocht stond daar zo'n schattig gebreid pakje in ... de volgende dag had ik wol en zat ik te breien. "Ja want breien dat kan ik toch wel eens even 's avonds doen in de zetel als ik niet kan naaien ... " Dat ik dan niet naai omdat ik uitgeteld in de zetel crash had ik toen even genegeerd.
Ik had er even spijt van dat ik mezelf aan het breien had gezet, maar heb toch flink doorgebeten en ben nu wel blij met het resultaat.
Maar voor mijn part moet de Knippie zich bij naaipatronen houden, mijn naailijstje staat al te vol om ook nog te beginnen breien :-)

3 opmerkingen:

  1. Dat zou ik nu ook willen kunnen, zie. Voorlopig geraak ik niet verder dan een sjaal...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige meid!!! En supermooi dat pakje dat ze aan heeft! Is misschien voor herhaling vatbaar, zo'n breiprojectje voor in de winter?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo mooi! Maar ik ken het gevoel: haken, breien en naaien tegelijk... als het kon, dan deed ik het.

    BeantwoordenVerwijderen