dinsdag 17 juni 2014

Nieuwtje

Lang geleden, ik weet het ... 

Er werd nog wel genaaid en nog niet zo'n klein beetje, want ik voorzag oa vijf bruidsmeisjes van een volledige winteroutfit, maar het op de blog krijgen was precies een hindernis teveel. 

En hoe langer het geleden is hoe moeilijker het werd om er terug in te stappen.
Maar hier ben ik nu weer, we zullen zien voor hoe lang ...

Twee weken terug kwam ik een uitdaging tegen die ik, mits een klein duwtje in de rug, niet kon laten liggen:  ik waag namelijk mijn kans in de zonen09 wedstrijd van Mamasha.  Een keertje aan de slag gaan met een van de zonen09 patronen, voor een professionele jury en met een prijzenpot om van te dromen, die kans kon ik niet laten liggen. Ik ben grote fan van de zonen09 patronen maar tot hiertoe bleven ze op mijn " ooit te maken"-lijstje staan. (shame on me)  Dit was dus het ideale moment voor een zonen09-debuut. 

Aanvankelijk wilde ik een meisjesversie van Lars maken voor Lena, maar die leek niet zo enthousiast voor een jasje ( 8-jarigen, daar naai je niet meer zomaar voor wat je wil).  Het is dus een echte jongensversie geworden.  Meer details over die jongensversie volgen binnen enkele dagen.  Het jasje is klaar maar ligt nog te wachten op een fotosessie ... Hier alvast een kleine preview :
1 opmerking: